Föreläsning Medarbetaren som kommunikatör 26 januari 2021

Föreläsning Medarbetaren som kommunikatör 26 januari 2021

Välkomna på en digital föreläsning med temat medarbetaren som kommunikatör genom strategisk improvisation.

Interreg Sverige-Norge fortsätter att erbjuda kompetensutveckling inom kommunikation för projektmedarbetare. Alla i projektet är välkomna så som projektledare, kommunikatör och ekonomer på både norsk och svensk sida.

Utgångspunkten den här gången är den feedback vi fick efter den senaste kommunikationsseminariet i september.

Så här skriver en kommunikatör som jobbar deltid i flera projekt för en större organisation.

  • För mig är alla medarbetare den absolut viktigaste pusselbiten när det kommer till att lyckas i kommunikationen och att alla ska vara medvetna om vilka goda ambassadörer de är för den organisation de arbetar på och det arbete de gör.
  • …Det vore spännande om just medarbetaren som kommunikatör kunde vara ett inslag i en workshop kring kommunikation i projekt i framtiden. Jag tror att det även skulle hjälpa till att lyfta kommunikationens status i projekt.

Seminariet genomförs under cirka 2 timmar (inklusive kortare paus) och innehåller en grundläggande genomgång av begreppet strategisk improvisation och dess modeller av stödjande forskning samt praktiska exempel och mönster att lära och inspireras av.

Föreläsare är Katarina Gentzel Sandberg från Gullers Grupp och föreläsningen bygger på böckerna som hon och Jesper Falkheimer, professor i strategisk kommunikation vid Lunds universitet, har skrivit.

Föreläsningen varvas med reflektionspass i ”break out rooms” där deltagarna får resonera kring de egna möjligheterna och förmågorna att arbeta mer strategiskt improviserat och vad som kan hjälpa eller stjälpa i projektets kommunikationsutveckling.

 

När: Tisdagen den 26 januari 2021 9:30-11:30

Var: Teams, länk skickas ut senare till de som har anmält sig

Anmäl dig här