Digitalt seminarium på EWRC 14 oktober 2020: Cooperation as a learning experience

Digitalt seminarium på EWRC 14 oktober 2020: Cooperation as a learning experience

Den 14 oktober kl. 14.30-15.30 arrangerar Interreg Sverige-Norge ett europeiskt digitalt seminarium. Cooperation as a learning experience är en programpunkt inom European Week of Regions and Cities (EWRC).

Du är välkommen att delta och ta del av några av våra framgångsrika projekts gränsöverskridande samarbete och resultat. Talare som kommer dela med sig av sina erfarenheter om samarbete över gränser är:

  • Guri Bugge och Lars Nejstgaard, Hela gröna vägen och Fossilfri gränsregion 2030
  • Jakob Ebner, Gränsöverskridande besöksförvaltning i Fulufjällets nationalparker
  • Sylvia Mårtensson, Vältel 2.0

För att anmäla dig till seminariet behöver du ett EU-login med tvåfaktorsautentisering, det ordnar du genom att följa följande steg:

  1. Skapa ett EU-login på https://webgate.ec.europa.eu/cas Klicka på ”Create an account” och fyll i efterfrågade uppgifter.
  2. När du gjort färdigt registreringen får du ett mail inom några minuter, invänta mailet och klicka på länken i mailet för att ange lösenord.
  3. Uppdatera ditt EU-login för tvåfaktorsautentisering genom att lägga in ditt mobilnummer. Instruktion om hur du gör det finns på https://europa.eu/regions-and-cities/set-eu-login-two-factor-authentication_en
  4. Anmäl dig till sessionen här https://europa.eu/regions-and-cities/programme/sessions/1538_en Använd verifikationsmetoden ”Mobile Phone + SMS” när du loggar in för att anmäla dig. I det här steget kommer du också dirigeras till en sida för att komplettera dina användaruppgifter.

Seminariet kommer hållas via Zoom och deltagarna kommer få en länk för detta senare.

Kopplat till seminariet finns också en digital utställning.

Har du frågor om seminariet eller anmälan är du välkommen att höra av dig till:

Camilla Randström, camilla.randstrom@lansstyrelsen.se, +46 10 225 34 85
Annica Westerlund, annica.westerlund@lansstyrelsen.se, +46 10 225 33 40