Inspiration: SMICE digitala slutkonferens

Inspiration: SMICE digitala slutkonferens

Projektet SMICE – Samskapande Mittnordisk Innovationsarena för Cirkulär Ekonomi – bestämde sig under rådande situation för att genomföra sin slutkonferens digitalt.

Slutkonferensen i sin helhet finns att ta del av på www.smice.nu. Scrolla ner till avsnittet ”Material från SMICE slutkonferens 19 mars 2020” så hittar du alla filmer.

Omdömen från konferensdeltagare var bland annat att det fungerade väldigt bra, med moderatorer som aldrig tycktes ha gjort något annat än att fördela ordet mellan olika talare i videokonferensverktyget, där det också gavs utrymme till att dela in åhörarna i grupper som får egna konferensrum för avskilda diskussioner. 

Projektledningen meddelade efter den digitala slutkonferensen att det var en fantastisk känsla att stänga igen datorn och känna att dagen varit lyckad. De hade fina diskussioner med deltagarna, tekniken höll och det var ROLIGT!

Projektet SMICE är ett nätverk som arbetar för ett hållbarare samhälle. Allt som görs i SMICE utgår från deltagarnas behov, med målet att se fler hållbara idéer bli verklighet. SMICE är ett samarbete över riksgränsen i regionerna Trøndelag, Jämtland och Härjedalen.